Hulu – Den amerikanske giganten innen streaming

Hulu er en amerikansk strømningstjeneste hvor man har muligheten til å se både på TV-serier og filmer. Dette kan være enten gamle serier eller filmer som Hulu har rettigheten på, eller direktesendte programmer. Det finnes fire forskjellige abonnementer man kan velge mellom hos Hulu. Da kan man velge mellom vanlig strømning av innholdet som alltid er tilgjengelig for brukere, hvor en er med reklame snutter og en er uten.

Det månedlige beløpet vil øke forholdsvis mye om man velger uten reklame. Den andre varianten som også inneholder to alternativer er direktesendte programmer, som også inneholder innhold som alltid er tilgjengelig for brukere. Igjen har man muligheten til å velge mellom reklame eller ikke reklame, men her er ikke beløpet like drastisk i forhold til hva man allerede betaler.

Prøveperiode og originalt innhold

Det som forså vidt er utrolig greit hos Hulu er at man kan ha en prøve periode, hvor det ikke koster noe å prøve produktene deres. For det såkalte vanlige, standard abonnementet, så kan man prøve gratis i en hel måned før man er nødt til å betale. Dette gir deg en god ide om Hulu er strømningstjenesten for deg. For produktpakken som inneholder direktesendte programmer, vil denne prøveperioden være på bare sju dager.

Hulu har ikke bare programmer de har betalt for å få lov til å vise, eller direktesendte programmer som de betaler for å ha tilgang til, de lager også originalt innhold, som ingen andre har tilgang på. Dette gjør at de har muligheten til å skille seg ut i forhold til konkurrentene sine, ettersom ingen andre vil ha disse seriene eller filmene. Det har blitt veldig populært i senere tid for strømningstjenester til å lage eget innhold til å skille seg ut ifra konkurrentene sine.

Få et avbrekk med Hulu

Selv om det ikke er anbefalt å se alt for mye på TV, ettersom det ikke er det beste for helsen, så kan det være kjekt å nyte litt TV-titting iblant. Grunnen til at det ikke er anbefalt er fordi man trenger bevegelse, og ikke bare sitte i ro. Men om man bruker denne strømningstjenesten på en mobil for eksempel, har man da muligheten til å være litt aktiv samtidig som man ser på favoritt serien. Et annet tilfelle, er når man er syk. Da er det ofte ikke veldig mye man orker, og litt TV-titting kan gjøre godt for å få det avbrekket en trenger!

Hulu er en flott strømningstjeneste som tilbyr en del serier og filmer som andre strømningstjenester ikke har rettigheter på, samtidig som de også har programmer som andre tjenester har. Dette gjør at de skiller seg litt ut og er unike på sitt område. Hvis du da også tenker på at man har muligheten til å se direktesendte programmer, så kan dette være strømningstjenesten for deg. Velg Hulu, enten du bare søker underholdning, eller kanskje ligger rett ut på sykesengen!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *