De nye funksjonene i Pokèmon Go

Siste oppdatering av Pokèmon Go kommer med nye og spennende funksjoner.

Vi vet at idrett gjør oss bedre heller hvis du trener med en medisinball eller hvis du gjør yoga. Men vi har også nå hvordan pokemon motivert folk til å komme i form og gjøre noen ekstra skritt. Og du må ta i betraktning er det ny funksjon.

Populariteten til Pokémon Go fortsetter å vokse. Spillet som får ungdommen bort fra PCen og ut i den virkelige verden fortsetter å trekke ungdom i alle aldre ut for å jakte etter Pokèmons. For at spillet skal fortsette å være like spennende for alle, er det viktig at utviklerne følger med på hva ungdommen ønsker. Siste oppdatering kommer derfor med utvidelser på eksisterende funksjonalitet, i tillegg til nye funksjoner i Pokémon Go.

 Nye funksjoner med mer spenning

Eksempler på nye funksjoner i Pokèmon Go er det nye Buddy Pokèmon-systemet for å assistere treneren. Du vil også finne en forbedret måte å oppdage hvor nær en Pokèmon er. Dette er en funksjon som fortsatt testes ut, så alle vil ikke oppleve den i starten. Man har ellers reetablert batteri-spare-modus slik at du kan spille lenger før batteriet er tomt. Du vil selvfølgelig også oppleve at en del ting er blitt forbedret og eventuelle bugs er luket ut med den nye versjonen. En viktig funksjon som kommer med ny versjon er muligheten for bytte av Pokèmons.

 Pokémon ønsker å forhindre spilling på jailbreak telefoner

I tillegg til å legge til mye nye funksjoner i Pokèmon Go, så ønsker man også å forhindre at man kan spille spillet på telefoner som er jailbreaket. Man har derfor lagt inn funksjoner for at man kun skal kunne spille spillet om alle krav som stilles til deg som spiller er tilfredsstilt. Med dette ønsker de ikke å forhindre noen gyldige spillere å spille Pokèmon Go, så de vil ikke sperre noen spillekontoer på telefoner som er jailbraket.

Mange vil sette pris på ny funksjonalitet som kommer, og spillet vil få nye vinklinger som gjør at det fortsatt forblir spennende. Spillet vil fortsette å gi spillerne nye utfordringer og mye mer moro.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *